avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuri de parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuri de parcare

Astazi am avut cateva neplaceri.
1. As vrea sa stiu si eu daca asociatia de proprietari este implicata in vreun fel in obtinerea locurilor de parcare din jurul blocurilor?
2. Daca asociatia de locatari are vreo implicare care ar fi aceasta?
Cel mai recent răspuns: fotbalistul , utilizator 17:27, 3 Iunie 2016
Daca terenul din jurul blocului este domeniu public,atunci numai serviciul specializat din primarie este competent sa analizeze cererile solicitantilor sa verifice spatiile cu destinatia parcare auto si sa incheie contracte de concesiune anuala
Sunt asociatii de proprietari care convin de comun acord atribuirea locurilor de parcare puse la dispozitie de catre primarie
Ok. Multumesc pentru raspunsul dvs.
Dar este posibil ca la un bloc, cu garaje si spatii verzi intre garaje, primaria (ADPul) sa dea unei singure persoane drept de parcare?
Ma gandesc aici, ca atunci cand cineva face demersuri in obtinerea unui astfel de loc de parcare si se duce la ADP, acesta analizeaza tot terenul si apoi spune cate locuri sunt si unde se pot lua.
Vin cu noi precizari.
1. La un bloc prevazut cu garaje si ghene la parter/demisol, in bloc, aleiile din fata acestora apartin blocului sau ADP-ului?
2. Parcarea pe aleea ghenei este interzisa sau permisa prin lege?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui apartine terenul din jurul blocului? julesa julesa Buna ziua! As vrea sa stiu daca Primaria sau Asociatia de Locatari are drept de proprietate asupra terenului din jurul blocului ( gradini amenajate, parcari, ... (vezi toată discuția)
Cui apartine ghena exterioara de langa bloc? MBELGIANU MBELGIANU Cui apartine Ghena exterioara de langa Bloc ? ADP,Spatiului Blocului, Primariei. Avem un conflict fata de aceasta tema. Langa Bloc sa construit un ... (vezi toată discuția)
In spatele unui bloc, pe o alee infundata au fost desfintate ... TeoMateo TeoMateo In spatele unui bloc, pe o alee infundata au fost desfintate garaje construite ilegal, iar spatiul a fost amenajat, asfaltat si marcate locuri de parcare ... (vezi toată discuția)