avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... societate in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

societate in faliment

Buna ziua.Salariile restante la o societate intrata in procedura de faliment cum le recuperam? Precizez ca anterior intrari in procedura de faliment toti salariati au fost concediati.Sunten inscrisi sau trebuie sa ne inscriem la masa credala?
Cel mai recent răspuns: redinciucconstantin , utilizator 08:59, 4 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii restante. Elusha Elusha Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, si am restante 5 luni în care nu mi-am primit salariul. Momentan sunt in preaviz, dar urmeaza sa se termine si ... (vezi toată discuția)
Insolventa urmata de faliment brendissima brendissima Daca a fost aprobat rap adm judic prin care s-a propus trecerea debit la falim, creditorul X caruia i-a fost admisa creanta in tabelul creantelor de la ... (vezi toată discuția)
Societate in faliment, lipsa plata datorii la stat cosmintby cosmintby O societate (SRL) nu a platit pe 6 ani datoriile angajatilor la stat, nu a acordat concedii de odihna in tot acest timp, iar acum a intrat in faliment, ... (vezi toată discuția)