avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Alegere presedinte.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Alegere presedinte.

Buna seara. Fac parte din comitetul unei asociatii de proprietari.Astazi mergand la CEC am auzit o d-na de la un ghiseu ca explica unui administrator ce trebuie facut daca se schimba presedintele.Din ce am inteles eu , in cazul in care se schimba presedintele asociatiei trebuiesc depuse aceleasi acte ca la infiintarea asociatiei.Trebuiesc facute 3 dosare : 1 pentru ditl, 1 pentru judecatorie si 1 pentru asociatie. Asi dori sa stiu si parerea dumneavoasta. Multumesc anticipat.

am intalnit si eu aceasta optica la CEC.
Cu argumente le-am schimbat optica la acea filiala.
Dar sunt sute ....
Luptati cu birocratia asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Specimen de semnatura maria.o maria.o Exista prevederi in legatura cu persoanele reprezentand asociatia de proprietari, care pot fi desemnate ca avand specimene de semnatura la banca la care va fi ... (vezi toată discuția)
Specimen semnătura in bancă Elena Irina Elena Irina Bună ziua! Sunt de curând președinte al asociației de părinți din școală și mergând la bancă ,am depus actele pentru schimbarea specimenului de ... (vezi toată discuția)
Cine face operatiuni prin banca? Paraslica Paraslica Poate presedintele asociației de proprietari să retragă numerar sume de bani din contul asociației din bancă numai cu semnătura sa? ... (vezi toată discuția)