avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract

Buna ziua
Ma poate lamuri cineva? La articolul de mai jos
" Partile consimt ca in derularea tranzactiilor aratate in prezentul contract sa instituie un plafon de creditare in sarcina Cumparatorului, care reprezinta suma maxima ce poate aparea ca sold in fisa de cont client a cumparatorului si este stabilit de parti la suma de 5000lei. Depasirea acestui plafon da dreptul vanzatorului sa refuze orice comanda ulterioara de livrare a produselor pana la plata integrala a produselor deja livrate."
Cum se calculeaza penalizarile
Facturile neachitate sunt emise astfel :
15.02.2016 = 2400 ron
02.03.2016 = 1660 ron
28.03.2016 = 3005 ron
20.04.2016 = 1500 ron
Multumesc
Cel mai recent răspuns: flori1981 , utilizator 16:23, 5 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul penalizari flori1981 flori1981 Buna ziua Ma poate lamuri cineva? La articolul de mai jos \" Partile consimt ca in derularea tranzactiilor aratate in prezentul contract sa instituie un ... (vezi toată discuția)
Chitanta mai mare de 5000 ron Claus1500 Claus1500 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Am comnadat niste produse on line cu o valoare ce depaseste suma de 5000 ron si am ales sa platesc cash la livrare; ... (vezi toată discuția)
Pret derizoriu pe magazin online - trebuie onorat? bolenici bolenici Un cumparator a comandat un produs de valoare reala 2000 RON, la pretul de 1 RON afisat din greseala pe un magazin online. A comandat 40 de produse x 1 RON, ... (vezi toată discuția)