avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... SC in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

SC in insolventa

care este procedura inscrierii in tabelul suplimentar al creantelor si cui trebuie adresata cererea? tribunalului? Mentionez ca exista o creanta nascuta dupa procedura insolventei, nu a existat nici o notificare in acest sens pentru inscriere la masa credala. Mai mult, exista si o hotarare a instantei prin care admite creanta respectiva.
Conform informatiilor de pe buletinul procedurilor de insolventa, s-a facut notificare............(noi nu am primit nimic), s-a facut tabelul preliminar respectiv tabelul deifnitv al creantelor.
Din L85/2006 inteleg ca nu este necesara înscrierea la masa credala. Dar cum pot sti sigur, ca debitorul imi va achita ce are de platit?
multumesc

Alte discuții în legătură

Facturi emise catre o societate aflata in insolventa ContSters98540 ContSters98540 Buna ziua, Societatea noastra a prestat servicii si a emis o factura catre o societate aflata in insolventa (intrata in insolventa pe L85/2006). Scadenta de ... (vezi toată discuția)
Cereri de creanta-insolventa ursulina ursulina Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la o speta din insolventa:avem un debitor care a intrat in insolventa si am depus cererea de admitere a creantei ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara acoperire, emisa dupa deschiderea procedurii insolventei jacqueline_k jacqueline_k Buna seara! Poate un administrator al unei societati pentru care s-a deschis procedura insolventei sa emita, dupa deschiderea respectivei proceduri, un CEC ... (vezi toată discuția)