avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Martor in dosar la Serviciul de Investigare a ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Martor in dosar la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economica

Buna,

Am primit o citatie de la un domn, reprezentand Politia. Sunt chemat ca si martor intr-un dosar din anul 2015.

Ar trebui sa-mi fac probleme legat de acest lucru?

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2016
l00xzy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 18:26, 6 Iunie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu aveti nimic de a face cu infractiunea, nu trebuie sa va ingrijorati. ergeti si declarati ce stiti.
Daca ati participat in vreun fel, nu dati nicio declaratie, nici macar in calitate de martor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie politie martor art 244 cp marika79 marika79 Bună ziua, Am primit o citație poliție care spune că sunt chemata în data x, la secția de politie în calitate de martor intr-un dosar ... (vezi toată discuția)
Citatie dosar penal gabimgb gabimgb Buna ziua, Am primit o citatie pentru un dosar penal, dar in care nu scrie in ce calitate sunt chemat la sectie. Agentul de Politie al carui numar de ... (vezi toată discuția)
Citatie ContSters193628 ContSters193628 buna ziua am primit astazi o citatie in calitate de martor legat de disparitia unei persoane. tin sa precizez ca persoana disparuta a fost gasita inecata. ... (vezi toată discuția)