avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cartier Henry Coanda
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cartier Henry Coanda

Buna ziua.
Ma numesc Gabriel si sunt din Constanta. Cum bine stiti, la noi a aparut cartierul pentru asistati social Henry Coanda, un cartier unde sunt ascunsi multi infractori, persoane certate cu legea sau persoane de etnie rroma. Mai nou am aflat ca vor fi cazati refugiati..
Multi din cartier vrem sa stopam extinderea cartierului si / sau mutarea lui
Ma interseaza sa stiu ce optiuni am pentru a rezolva aceasta cauza:
Eu m-am gandit la crearea unor semnaturi pentru a face un referendum la nivel de oras sau crearea de semnaturi pentru a muta acest cartier. Partea de semnaturi nu cred ca este grea: am multi amici ce vor sa ma ajute, mergem din scara in scara si adunam semnaturi, mai ales ca marea majoritate a locatarilor impartasesc aceeasi idee. As vrea sa stiu de cate semnaturi sunt nevoie pentru a realiza ceva.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:37, 7 Iunie 2016
Una dintre promisiunile noului edil al metropolei de la malul marii -proaspat votat in alegeri a fost acela ca v-a muta acel cartier
Este o promisiune greu de materializat,atat timp cat noii locatari ai temutului cartier ,detin in documentele de identitate noua adresa
Nu a reusit politia de frontiera care se confrunta zilnic cu neajunsuri din partea locatarilor cartierului,sa determine stoparea majorarii locurilor de cazare,constructia de noi containere in care sa se adoposteasca persoane corect prezentate de dv
Nu este prevazut un numar pentru cererile de astfel fel,numarul fiind conditionat de marimea cartierului,numarul de locatari din imobilele de locuit in comun
Pentru a va informa concret despre intentiile edilului,ar trebui,anterior oricarui demers sa il contactati prin audienta,ocazie cu care veti clarifica daca se impune sau nu un efort privind strangerea de semnaturi
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme mari cu administratorul som3on3 som3on3 Buna seara, am si eu nevoie de ajutorul celor care cunosc acest domeniu. Pe scara blocului exista 2 \"camere\" (uscatoare), in unul functioneaza asociatia de ... (vezi toată discuția)
Persoane de etnie roma ce ocupa spatiu abuziv Josephine_Morrani Josephine_Morrani Bunza ziua, Cui ma pot adresa? Povestea este lunga si am sa incerc sa relatez doar ce este important. Intr-un apartament al unei case nationalizate,cateva ... (vezi toată discuția)
Reparatii acoperis bloc zapmama zapmama Buna ziua, de curand, locatarii imobilului in care locuiesc (de doar 3 ani) au contactat o firma pentru a efectua reparatii ale acoperisului, vechi de 23 de ... (vezi toată discuția)