avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Afacere acasa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Afacere acasa

Buna seara!
De vreo 2 luni caut sa inchiriez un spatiu pentru deschiderea unei rotiserii pe carbuni, dar spatii in zone bune nu prea sunt , sau sunt foarte scumpe , si m-am gandit daca as putea obtine autorizatie pentru a functiona acasa si sa merg la inceput doar pe comenzi
Vreau sa fac portii fixe , de ex 1/2 pui + cartofi , deci in bucatarie ar trebui doar sa prajesc cartofii , si sa tai puii pe jumatate
Credeti ca pot obtine autorizatie pentru a face treaba asta bucataria casei?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters390045 , utilizator 00:09, 9 Iunie 2016
Ce va pot spune este ca puteti incerca acest timp de business dar tineti cont de urmatoarele sfaturi:
- Infiintare & autorizare firma
- Punct de lucru (Deschidere, Amenajare, Mobilier)
- Echipamente (Magazin, Aparatura, Accesorii, Depozitare, Servire)
- Rezerva (cheltuieli neprevazute)

Autorizarea (dupa infiintarea unei SRL prin Registrul Comertului )
[ link extern ] /

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare pfa/firma pentru dulciuri se casa Ro5002 Ro5002 Bună ziua... De ceva timp am o pasiune pentru prăjiturile de casă. Pentru a fi în legalitate mă gândesc că deschid o firma sau un PFA ceva insa nu am ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru si schimbare obiect principal de activitate florifrz florifrz Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. De cateva saptamani tot cer pareri si nimeni nu imi da un raspuns exact :(( #-o X-( Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Autorizaţii restaurant/ fastfood – acte necesare la dsv, dsp, isu, mediu, primărie, itm, ditl, alte instituţii! Primoris SRL Primoris SRL [b]Restaurantul[/b], sau [b]FastFood[/b]-ul are nevoie de o serie de autorizaţii pentru a funcţiona legal! Toată lumea ştie asta! [b]Care este ... (vezi toată discuția)