Narcisa_ 
	    	Utilizator

Narcisa_ 
	    	Utilizator	    

Narcisa_, utilizator
 Narcisa_, utilizator 	
			 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat 	
			 Narcisa_ 
	    	Utilizator

Narcisa_ 
	    	Utilizator	    

trandafir2 
	    	Moderator

trandafir2 
	    	Moderator	    

Daca solutia a fost clasata, si judecata s-a incheiat, ...
Nu conteaza ce scrie acolo in CML, eu vreau sa mi se raspunda la intrebarea pe care am postat-o ...
~ final discuție ~
 Narcisa_	                   

Eu am depus o plangere penala fata de un vecin. Solutia mi-a fost comunicata, nu s-a dispus urmarirea penala fata de vecinul meu. Am atacat ordonanta la ... (vezi toată discuția)
	                    Narcisa_	                   

Eu am depus o plangere penala fata de un vecin. Solutia mi-a fost comunicata, nu s-a dispus urmarirea penala fata de vecinul meu. Am atacat ordonanta la ... (vezi toată discuția)

Just-drept	                   

Am formulat o cerere de studiere a unui dosar penal. Parchetul de pe langa Judecatoria X, mi-a raspuns ca nu mi se aproba cererea pe motiv ca nu am calitatea ... (vezi toată discuția)
	                    Just-drept	                   

Am formulat o cerere de studiere a unui dosar penal. Parchetul de pe langa Judecatoria X, mi-a raspuns ca nu mi se aproba cererea pe motiv ca nu am calitatea ... (vezi toată discuția)

eusaisapte	                   

Doresc sa stiu daca procurorul este obligat sa-mi comunice rezolutia de neincepere a urmaririi penale care a luat-o fata de inculpatul din dosarul penal pe ... (vezi toată discuția)
	                    eusaisapte	                   

Doresc sa stiu daca procurorul este obligat sa-mi comunice rezolutia de neincepere a urmaririi penale care a luat-o fata de inculpatul din dosarul penal pe ... (vezi toată discuția)