avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cheltuieli executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Cheltuieli executare silita

Bună ziua,

Va rog mult dacă mă puteți ajuta cu o informație în următorul caz.

Am un credit ipotecar care a fost declarat scadent anticipat. De curând am semnat un act adițional, iar creditul a fost repus în grafic.
Pana am ajuns la aceasta înțelegere cu banca, dosarul a ajuns la un executor care a inițiat procedura de executare silita.
Acum sunt obligata sa achit cheltuielile de executare, iar pana atunci executarea ramane valabila.

Întrebari: 1. Dacă executarea nu a fost finalizata, iar acum a rămas fără titlul executoriu, cum poate continua executarea.
În baza a cărui titlu?

2. O alta intrebare: Având în vedere faptul ca nu mai exista datoria fata de banca, iar executorul nu mai poate continua executarea pe imobil, nu ar fi normal sa reducă suma cheltuielilor?

3. În condițiile în care cheltuielile au fost fost stabilite înainte, acum acel procent din datorie, (nu știu cum a calculat) ar trebui sa mai existe?

4. Cum continua mai exact executarea? Continua pe imobil?

5. Cum pot cere o reeșalonare a sumei?
Eu, ca și împrumutat, nu am nici un venit, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care banca a acceptat restructurarea creditului și conversia în lei.

6. Am dreptul sa-i cer executorului un document justificativ pentru aceste cheltuieli?

Am aflat suma dintr-un e-mail, nu am primit vreun document.

Va multumesc foarte mult!
Ultima modificare: Vineri, 10 Iunie 2016
Mih24, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire pensie anca32 anca32 Buna seara! Am o mare problema la care as dori un raspuns cat mai clar si pe intelesul tuturor: 1.cat la suta are dreptul un executaor judecatoresc sa ... (vezi toată discuția)
Credit bancar - sfaturi cosovi cosovi buna ziua ! in ianuarie 2008 am achizitonat un apartament prin credit bancar de la BCR , cu ipoteca de rang I , am avut timp de 12 luni o dobanda fixa de 6.2% ... (vezi toată discuția)
Recuperare credit / executare judecatoreasca Mihai322 Mihai322 Salutari, ma lovesc si eu de urmatoarea problema. - in primavara/vara lui 2014 am accesat un credit de nevoi personale, in valoare de 25000 lei+(nu-mi aduc ... (vezi toată discuția)