avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Certificate
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Certificate

Certificat de atestare fiscala eliberat de organul de administrare fiscala al unitatii administrativ teritoriale pe raza careia operatorul economic îsi are sediul social, sedii secundare ori puncte de lucru pentru care exista obligatii de plata, din care sa reiasa ca ofertantul nu are datorii scadente in luna anterioare celei in care este prevazut termenul limita de depunere a ofertelor.

Este vorba despre certificatul de la Primarie? Sau se refera la certificatul de la finante?

Alte discuții în legătură

Cerinte de calificare- impozite si taxe locale Ema2013 Ema2013 In data de 10 octombrie 2014, a avut loc depunerea, respectiv deschiderea ofertelor pentru atribuirea unui contract de lucrari. Prin Fisa de date a ... (vezi toată discuția)
Rog un raspuns! gabitza1980 gabitza1980 buna ziua.am o intrebare: la un punct de lucru din Bucuresti,unde se desf.activ.de restaurant, administratorul a deschis un butic(cafea,baut.racoritoare, ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru dozo dozo Odata cu deschiderea soc.com.am deschis si un punct de lucru diferit de sediul social, se afla in alta localitate, dar in acelasi judet. Trebuie sa mai merg ... (vezi toată discuția)