Buna ziua! As dori sa stiu daca se mai poate solicita suma aferenta drepturilor salariale , reduse cu 25% in timpul unei guvernari trecute, recapatata/castigata prin sentinta in 2013 dar neaplicata de angajator pana in prezent si care expira la data de 20 iunie, a.c. Ce se mai poate intreprinde? E de ajuns o cerere adresata angajatorului? Multumesc.
In legatura cu acest subiect, mai am cateva nelamuriri:
1. Cererea pe care am formulat-o catre executorul judecatoresc e, de fapt (la sugestia acestuia), un acord prin care-l delegam sa inainteze inspectoratului judetean o notificare privind punerea in aplicare a prevederilor hotararii care exista din 2013 dar care a fost ridicata de la registratura abia in martie, a.c., adusa la cunostinta membrilor de sindicat in aceasta luna, cu precizarea ca data de 20 iunie e data la care se prescrie.
Intrebare: Ce sanse avem sa obtinem o solutie favorabila, cu plata integrala a diferentei pe care trebuia s-o fi primit in urma cu mult timp, tinand cont ca, intre timp, a fost publicata in M.O., Legea 85/2016 privind plata diferentelor salariale cuvenite personalului didactic din invatamantul de stat pentru perioada octombrie 2008 -13 mai 2011 care prevede ca plata se va efectua esalonat, pe o perioada de 5 ani, respectiv: 5%, 10%, 25%, 25%,35% ?
2. In 2013, a preluat plicul cu hotararea, sub semnatura, secretara de la vremea respectiva, fara insa a o inregistra. A fost descoperita, in acest an, intr-unul dintre dulapuri, moment la care avem o alta secretara si alt director.
Intrebari: Ce se poate intampla la un control al inspectoratului, in cazul in care se autosesizeaza de neregulile de la acea data? La ce fel de popriri se poate recurge, in cazul in care noi, cei care am demarat acum, desi tarziu, vom avea castig de cauza? Am inteles de la contabila ca nu se pot atinge de fondul de salarii.
In speranta ca-mi veti raspunde, va multumesc anticipat.