avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Import rochii de mireasa din Ucraina si Turcia
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Import rochii de mireasa din Ucraina si Turcia

buna ziua,
as dori sa stiu care ar fi taxele (tva si daca sunt taxe vamale ) pe care ar trebui sa le platesc in cazul in care import rochii de mireasa din Ucraina si Turcia.
Ce declaratii vamale trebuie facute ?
Avand in vedere ca nu o sa existe un volum mare de marfa achizitionata ( doar la inceput , pentru stocul initial , mostre ) restul marfii venind pe comanda , prin curier , cam cat ar costa serviciile unui comisionar vamal ?

Alte discuții în legătură

Import extracomunitar rochii mireasa DabisVops DabisVops Buna ziua, Detin un srl de 2 ani care se ocupa cu vanzarea de vopsele auto. Cum treaba nu sta prea roz, am decis sa mai deschid un magazin cu rochii de ... (vezi toată discuția)
Care sunt taxele vamale de plătit, tva-ul daca importam textile direct din turcia Texline Texline Bună ziua! De curând ne am deschis o firma(SRL neplatitor de TVA ), de materiale textile. Momentan nu facem import. Le reluam de aici din România en-gros ... (vezi toată discuția)
Nelamurire sc - import alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 In urma cu o luna mi-am infiintat un SRL , printre alte obiecte de activitate , doresc sa fac import de bijuterii fara valoare, din China. Am inteles ca , ... (vezi toată discuția)