avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere in timpul concediului de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere in timpul concediului de maternitate

Buna ziua,

Firma la care lucrez efectueaza concediere in masa, eu fiind in concediu maternal (cele 126 de zile). Ofera celor concediati salarii compensatorii in functie de vechime.
1. Care e procedura in cazul meu? Pot fi concediata?
2. Am dreptul la salarii compensatorii? De la firma am inteles ca as putea suspenda concediul maternal pentru o zi, ca sa ma concedieze si sa beneficiez de compensatorii, dar voi pierde dreptul la concediul de crestere al copilului. Asa este? Exista vreo varianta incat sa pot beneficia si de CIC?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Blueeyes22 , utilizator 11:57, 13 Iunie 2016
Multumesc pentru indrumari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia Elena2623 Elena2623 Bună seara Sunt însărcinată în 8 săptămâni. Muncesc cu carte de munca din data de 24 octombrie. As putea sa iau indemnizația? (vezi toată discuția)
Decizie de incetare a contractului individual de munca alexandra21vma alexandra21vma Buna ziua. Sunt în concediu crestere copil din 2014. Perioada de 2 ani. In 2015 am mai nascut un copil si mi-am prelungit concediul de crestere . In 6 ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal de risc Darib Darib Buna... se poate sa intru din șomaj tehnic în concediu maternal de risc? (vezi toată discuția)