danaa1	                   

1) Am un dosar pe rol la instanta. Doresc ca in fata instantei sa ridic exceptia de neconstitutionalitate a unui art. de lege.
    Cum se va proceda?  Stiu ca ... (vezi toată discuția)
	                    danaa1	                   

1) Am un dosar pe rol la instanta. Doresc ca in fata instantei sa ridic exceptia de neconstitutionalitate a unui art. de lege.
    Cum se va proceda?  Stiu ca ... (vezi toată discuția)

dogarudobra	                   

va rog sa-mi spunti daca am inteles bine sau nu acest lucru?
daca exceptia de neconstitutionalitate se respinge, inseamna ca solutia data intr-un dosar nu mai ... (vezi toată discuția)
	                    dogarudobra	                   

va rog sa-mi spunti daca am inteles bine sau nu acest lucru?
daca exceptia de neconstitutionalitate se respinge, inseamna ca solutia data intr-un dosar nu mai ... (vezi toată discuția)

Gabriela PĂDURARIU	                   

Vreau sa "intind" un dosar in care se judeca o plingere impotriva unui p-v de constatare si sanctionare a contrav. si sa ridic exceptia de ... (vezi toată discuția)
	                    Gabriela PĂDURARIU	                   

Vreau sa "intind" un dosar in care se judeca o plingere impotriva unui p-v de constatare si sanctionare a contrav. si sa ridic exceptia de ... (vezi toată discuția)