avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamanare cu suspendare in lipsa???Urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamanare cu suspendare in lipsa???Urgent

Daca eu plec din tara iar condamnare definitiva sa zicem cu suspendare este pese o luna trebuie sa ma prezint in tara la momentul ala sau pot termina contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:59, 19 Iunie 2016
Depinde de solutia instantei, condamnare sau altceva.
condamnare cu suspendare conditionata de exemplu daca il si sun pe domnul sef al serviciului de probatiune sii i zic unde sunt as putea sa imi termin perioada contractuala??
1) In principiu, nu ne putem exprima asupra unor evenimente viitoare, fara sa cunoastem nimic concret.
2) De obicei, cei de la probatiune sunt ingaduitori fata de persoanele de buna credinta. Dar cine poate garanta ca seful de la probatiunea de care apartineti este ingaduitor cu dvs. si ca dvs. sunteti de buna credinta? (nu este vorba de parerea noastra, aici pe forum, ci de parerea organului).
Raspuns final: da, este posibil ce doriti dvs. (precizare: posibil nu este egal sigur).
Sunteti sigur ca este cu suspendare ? De unde considerati ca primiti pedeapsa cu suspendare si nu cu executare ?

Sfatul meu ( pe romaneste) sa va prezentati personal in fata instantei la momentul hotararii. Aveti grija ca si acel judecator ( este tot om ) are un cod de conduita dupa care se ghideaza si lucreaza, si poate tine cont daca va-ti prezentat la termene si multe alte lucruri.

Daca luati cu executare, si dvs. nu va aflati in Romania , atunci scrie Interpol pe fotografia dvs.? Mai mult complicati situatia.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iunie 2016
ContSters390045, utilizator
Multumesc eu m-am infatisat la toate termnele de judecata dar dosarul a fost unu fabricat iar completul de judecata este la a doua amanare de pronuntare a hotararii de asta va zic am zis in cel mai fericit caz acum vorba dumneavostra totul e posibil sper la o suspendare deoarece eram minor la data acee iar multe acte din dosar nu sunt probate de acuzatie!

Alte discuții în legătură

Plecare din tara - serviciu de probatiune capucino capucino Buna ziua. Verisorul meu a facut o prostie, a furat, si a fost condamnat la inchisoare cu suspendare. Problema este de trebuie sa vina din 6 in 6 luni la ... (vezi toată discuția)
Am o condamnare cu suspendare si perioade de probare, si as dorii sa plec din tara la munca. AlexandruProdan AlexandruProdan Buna dragi oameni. Dupa cum spune si titlul, am primit o condamnare pentru trafic de substante psihoactive, este vorba de 1 an si 6 luni cu suspendare si 3 ani ... (vezi toată discuția)
Suspendare cu supraveghere Stinga mihai Stinga mihai Buna ziua as dori sa stiu ce poate face anul asta am primit o pedeapsa cu suspendare de 1an si 8 luni si supraveghere pana in 2020 adica 3ani si ... (vezi toată discuția)