avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - domiciliul copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - domiciliul copilului

Buna ziua
As dori sa stiu ce pot face in cazul in care in hotararea de divort care este definitiva scrie domiciliul minorului si al meu la adresa parintilor mei iar eu vreau sa ma mut la anul in casa noua. Mentionez ca avem custodie comuna iar copilul imi este incredintat mie. Fostul sot nu este de acord sa ma mut cu copilul la alta adresa..
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:15, 16 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este de acord cu mutatia minorului pentru ca nu a fost de acord cu divortul. Nu este departe locuinta... in acelasi oras.
In aacelasi oras, ok, dar ce schimba pentru copil? Isi mai poate vedea tatalș dupa programul stabilit de instanta? Vreti sa mai schimbati ceva? Scoala, gradinita?
De ce nu incercati o mediere sau negociere cu un tert, fie psiholog, mediator, avocat, orice?
Nu vreau sa mai schimb nimic... decat domiciliul copilului cand o sa imi achizitionez casa mea. Nu avem program de vizita stabilit de instanta. Doar ca el este incapatanat si nu vrea sa imi dea acordul sa ii schimb domiciliul...
nici nu va trebuie..

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu minor ana_21crd ana_21crd In urma unui divort la notar, s-a hotarat ca eu sa raman parintele rezident. In vremea aceea adresa de pe buletin era cea a apartamentului pe care ulterior eu ... (vezi toată discuția)
Mutarea domiciliului si scolii unui minor daca tatal nu este de acord dynca dynca Buna seara! Sotia mea are un baietel din casatoria anterioara care prin hotarare judecatoreasca locueste cu noi fiind stabilit un program de vizitare de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt mama unei fetițe de 9 ani,acum 7 ani eu și ... Gugiu Alina Claudia Gugiu Alina Claudia Bună ziua, sunt mama unei fetițe de 9 ani,acum 7 ani eu și tatăl fetiței ne-am separat, custodia este comuna cu domiciliu la mine și cu drept de vizita ... (vezi toată discuția)