avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... acte necesare pentru inregistrarea casatoriei a unei ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

acte necesare pentru inregistrarea casatoriei a unei moldovence cu un cetatean roman

buna ziua am si eu o intrebare care este procedura de inregistrare a casatoriei unui roman cu o moldoveanca si ce acte sint necesare.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 15:05, 19 Iunie 2016
Unde s-a incheiat casatoria?
casatorie inca nu sa incheiat urmeaza sa o incheiem.

mai am un caz la o prietena si as vrea sa intreb un cetatean roman poate lua in spatiu o moldoveanca daca aceasta nu are cetatenie romana
Ultima modificare: Vineri, 17 Iunie 2016
ludmila1993, utilizator
Unde puteti afla cele mai bune informatiile in alta parte decat la Iasi?:)

[ link extern ]
Sa o ia in spatiu pe moldoveanca in ce scop? Chestia cu maritatul e de durata. Primeste cetatenia romana doar dupa 5 ani de stat impreuna. Dupa casatorie poate solicita pentru inceput un permis de sedere. Daca nu exista o relatie sentimentala nu va mai incurcati cu aceste casatori din interes ca oricum veti fii descoperiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean roman+cetatean non ue in afara ue AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Am vazut ca au mai fost discutii pe aceasta tema, insa am unele neclaritati si cazul meu e un pic diferit. Eu sunt stabilit de 10 ani in ... (vezi toată discuția)
Reintregire familie cetatean strain ContSters71901 ContSters71901 Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta cu un raspuns, pentru ca eu sa ajut la randul meu un prieten care nu vorbeste perfect romana si i-ar fi mai greu sa ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean albanez anny-marry anny-marry buna ziua!as vrea sa stiu care sunt pasii si actele necesare ptr o casatorie in romania cu un cetatean albanez.si daca acesta facandu-i domiciliul in romania ... (vezi toată discuția)