avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nerespectarea unei hotarari judecatoresti de catre ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nerespectarea unei hotarari judecatoresti de catre asociatia de proprietari

Buna ziua, Am fost dat in judecata de catre asociatia de proprietari pentru recuperarea penalitatilor, am pierdut procesul dar referitor la recuperarea onorariului de avocat instanta a hotarat citez din hotarare "dispune compensarea partiala a cheltuielior de judecata efectuate de parti, respectiv doar in privinta onorariilor de avocat". Numai ca asociatia de proprietari a afisat pe lista si onorariul avocatului si penalitati la el si admistratora nu vrea sa respecte hotararea judecatoreasca. Ce este de facut in cazul asta
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 12 Iulie 2016
Notificati oficial asociatia de proprietari cu obligatia respectarii dispozitiilor hotararii judecatoresti ,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Va multumesc.
Revin la intrebarea de mai sus, am notificat presedinta de asociatie, dar se pare ca nu vor sa puna in aplicare hotararea judecatoreasca. Ce este de facut in acest caz?
Puteti depune o plangere penala impotriva presedintei pentru nerespectarea hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii, abuz administrator stefan.nita stefan.nita Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati/ indrumati, va rog, avand in vedere situatia prezentata mai jos: Administratora blocului Sector 2, nu afiseaza ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata lauriancului lauriancului am fost dat in judecata de asoc de proprietari si am pierdut dar citez; Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Admite în parte cererea ... (vezi toată discuția)
Scoatere persoana de la intretinere ro_zapacila ro_zapacila Buna ziua, Din punct de vedere legal, va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: Sotul meu are diverse delegatii prin tara si lipseste in ... (vezi toată discuția)