avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Program de contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Program de contabilitate

Care este cel mai bun program de contabilitate si de unde pot sa il procur? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Aalina83 , utilizator 21:32, 21 Ianuarie 2011
Ati fost zgarcit in detalii... Ca sa decizi ca ceva e "mai bun" ai nevoie de niste criterii: ce activitate are firma (domeniul), volumul de informatie contabila (diversitate, repetitivitate, etc). Banuiesc ca e vorba de IMM, iar in acest caz puteti descarca gratuit Saga de pe net; alte solutii frecvente: Wicount de la Wizrom, Contif de la Softeh, Ciel si mai ales...etc :D

Succes!
Un program gratis,nici pe departe nu poate fi util in toate problemele contabilitatii.Programele folosite de noi sunt WinMentor si Pionier.Foarte utile dar un pic cam scumpe.O idee dupa care sa va ghidati este:un ban dat cu cap,o investitie de durata !!!
Va recomand Pionier. Este intr-adevar mai scump, dar nu-ti da dureri de cap. Va trebui sa intrati pe internet sa vedeti care este distribuitorul dvs. zonal. Succes!
mirabelaiasi a scris:

Un program gratis,nici pe departe nu poate fi util in toate problemele contabilitatii.Programele folosite de noi sunt WinMentor si Pionier.Foarte utile dar un pic cam scumpe.O idee dupa care sa va ghidati este:un ban dat cu cap,o investitie de durata !!!

=D>
Probabil va referiti la SAGA ca program gratis , eu as spune fara a gresi aproape gratis (390/an) ,
In alta ordine de idei intrebarea din topic e putin cam incompleta , ce te intereseaza mai mult ce poate face programul sau ce cost are ?
Recomand SAGA
Intotdeauna ,daca doriti ceva de calitate si durabil,nu recomand programele gratis.Deviza care nu da gres niciodata:dai un ban dar stai in fata !!!

Alte discuții în legătură

Program de contabilitate simplu ilmir1 ilmir1 Cine imi poate spune si mie numele unui program de contabilitate simplu. Este vorba de o casa de expeditii ce factureaza servicii de transport si i se ... (vezi toată discuția)
Program de contabilitate dorina_pascu2000@yahoo.com dorina_pascu2000@yahoo.com Doresc un program extrem de simplu pentru contabilitate, fara salarii, gestiune, un program in care sa introduc datele si care sa-mi dea o balanta, un jurnal ... (vezi toată discuția)
Ajutor sunt noua in domeniu Maady Maady As vrea sa incep sa tin contabilitatea la o firma (a familiei). Nu este o firma foarte mare, ca si domeniu de activitate sunt transporturile de marfa. Firma ... (vezi toată discuția)