avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Program de contabilitate simplu
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Program de contabilitate simplu

Cine imi poate spune si mie numele unui program de contabilitate simplu. Este vorba de o casa de expeditii ce factureaza servicii de transport si i se factureaza servicii de transport are 3 angajati si...... cam atit. Deci nu trebuie un program f complicat .... si daca ar mai si putea emite facturi ar fi ideal..... multumesc pt sugestii anticipat
Cel mai recent răspuns: cristinaelenaborghina , utilizator 10:11, 21 Iunie 2018
Ciel Simplu este un program simplu si te va ajuta si pe partea de facturare. Eu il folosesc tot pentru o firma mica si nu imi da batai de cap. Poti sa il descarci de pe siteul lor iar abonamentul este modic (in jur de 200 lei/an). sper ca te va ajuta. mult succes
Eu folosesc factureaza.ro Este un program de facturare foarte simplu de folosit, intuitiv si serviciul clienti este foarte ok, prompt. Eu folosesc varianta gratuita pentru ca nu emit mai mult de 5 facturi pe luna :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Planificare clienti Keno202 Keno202 Buna ziua M-ar interesa un program/aplicatie online care sa ma ajute sa imi fac o planificare a intalnirilor cu clientii si dupa aceea sa pot emite facturi ... (vezi toată discuția)
Program de contabilitate MarianDavid MarianDavid Care este cel mai bun program de contabilitate si de unde pot sa il procur? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Declaratie 390 completare sau nu? anghel teodor anghel teodor O casa de expeditie care face un transport din Romania (tara ue) in Serbia (tara non ue) prin intermediul unei case de expeditie din serbia(tara non ue) care ... (vezi toată discuția)