avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie comuna

buna ziua .am o intrebare copilu meu a anplinit 14 ani si locuieste cu mama in germania iar eu in italia ,el ar vrea sa mearga in romania dar mama lui nu vrea or nu poate nu stiu .el ar putea merge singur ansotit de o stuardesa daca da are nevoie de procura de la mine .va multumesc
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:27, 21 Iunie 2016
Pentru venitul în Romania, nu are nevoie de acord notarial, dar pentru plecarea din Romania înapoi în Germania, are nevoie.Deci mergeţi la consulatul Romaniei cel mai apropiat şi semnaţi un act prin care vă exprimaţi acordul ca minorul să călătorească în Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura unui minor feliciaiva feliciaiva Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez in acest caz??? julius jr julius jr Doamna Romanca stabilita in Italia cu un copil minor{6 ani},provenit dintr-o casatorie anterioara,incredintat spre crestere si educare mamei sale prin ... (vezi toată discuția)
Procura încredințare minor la distanta Ac2000 Ac2000 Buna ziua. Situația mea sta altfel. Am divorțat, am o fetiță de 5 ani. După divorț custodia este comuna însă domiciliul copilul se afla la mine. Eu ... (vezi toată discuția)