avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... se mai poate face proces civil ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

se mai poate face proces civil ?

Intr-un proces penal institutia noastra s-a constituit parte civila vatamata.
La fond vinovatii au fost achitati. Acum se asteapta sa se fixeze termenul de apel.
Recent, Curtea de conturi a pus in vedere institutiei noastre sa faca si proces civil.
Va rog sa imi spuneti daca civilul va fi suspendat ?
Daca se va pierde penalul, se va respinge automat si civilul ?
Este corect ce ne cere Curtea de conturi ?
Va rugam si niste sfaturi, cum sa se procedeze.
Va multumim
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 16:38, 22 Iunie 2016
Va rog frumos sa imi spuneti daca dupa apel mai este o cale de atac
sau hotararea de apel va fi definitiva si irevocabila ?

Daca se va face proces civil pentru angajarea raspunderii salariatilor vinovati si
recuperarea prejudiciului produs de acestia, actiunea va trebui taxata la valoarea pretentiilor banesti sau va fi considerata ca fiind o actiune /litigiu de munca si va fi scutita de orice taxa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Civilul si penalul Florentina_A Florentina_A A avut loc un proces penal cu privire la o acuzatie de delapidare. In cadrul lui, procuratura a emis o rezolutie de netrimitere in judecata. Dupa incheierea ... (vezi toată discuția)
Răspundere salariati oanaportar oanaportar Bună ziua ! Comisia de audit a dat ca masuri directorului instituției noastre sa recupereze prin proces civil prejudiciul cu care instituția s-a constituit ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu curtea de conturi bbogdan2018 bbogdan2018 Buna ziua, Nu stiu daca adresez aceasta intrebare in sectiunea corecta, insa va rog frumos sa ma ajutati cu informatii privind prescrierea termenului de ... (vezi toată discuția)