avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Se poate refinanta un imprumut de la provident cu o ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Se poate refinanta un imprumut de la provident cu o banca?

Va rog frumos,am "dobandit" si eu de la Provident un imprumut in valoare de 5096 ron;mentionez ca am facut acest lucru constrans fiid de o situatie financiara foarte grea,problema este ca mi-as dori (din cate am inteles ,este posibil) sa rambursez acest imprumut la ei anticipat,dar as vrea sa stiu daca pot face asta cu ajutorul vreunei banci din romania!
si mai am o nelamurire,ce ma sfatuiti,?in cazul in care aplic la orice banca pentru un credit ,(iau in calcul valoarea inclusiv a creditului provident),astfel ca sa acopar imprumutul,ar trebui sa declar acfest imprumut la Provident? Este inregistrat pe undeva ? Adica daca banaca interogheaza BC,spre exemplu,apar cu acest imprumut la Provident si m-ar putea ingreuna la scoring?Va rog frumos ,cineva care a mai avut problema asta,sau chiar daca nu dar este in cunostinta de situatie sa ma ajutati cu un sfat!
va multumesc anticipat!
PS: nu am antecedente si nu sunt raportat ca rau platnic in Biroul de Credite, dar vreau sa scap de ei!:frantic::frantic:
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2016
petricaCin, utilizator
Cel mai recent răspuns: gabib23 , utilizator 22:23, 26 Martie 2018
se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ma sfatuiti sa fac o plangere impotriva provident? Cristina B. Cristina B. Buna seara, Daca se poate sa ma indrumati care este cel mai eficient mod si unde pot face o plangere legata de un imprumut la Provident. Acest imprumut ... (vezi toată discuția)
Provident Dan Belea Dan Belea Am un imprumut la provident pe care nu l-am mai platit de peste 1 an. Mentionez ca am fost sunat de cineva de la ei acum vreo 6 luni si mi-au spus ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Transfer rambursare credit de la o persoana fizica la alta Drezic Drezic Bune seara! Am urmatoarea problema sper ca ma puteti ajuta! Acum 2 ani sotia a luat un credit de 12.000 de lei aproximativ si prostia ... (vezi toată discuția)