avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autovehicul vand noul proprietar refuza inscrierea in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autovehicul vand noul proprietar refuza inscrierea in circulatie

Buna seara ! Cum pot rezolva daca noul proprietar al autovehiculului refuza inmatricularea masinii vandute acum 2 luni . Exista , act de vanzare -cumparare vizat de primarie , scris pe spatele certificatului instrainat .. Pot ridica numerele de inmatriculare acestea fiind trecute la politie pe numele meu sau se considera furt ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:11, 23 Iunie 2016
Atat timp cat dv nu ati inregistrat cerere de pastrare numere de circulatie,eventuala dv ridicare de numere circulatie poate fi incadrata drept fapta penala
Sesizati oficial atat SPR cat si CNADNR ca la data X,ati instraintat vehiculul domnului Y,anexati contractul de vanzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism avram172 avram172 Buna ziua. In noiembrie 2015 am vandut un autoturism care era inscris pe numele meu, incheind in acest sens acte de vanzare cumparare, am dat si certificatul ... (vezi toată discuția)
Masina vândută neinmatriculata MagdaO MagdaO Bună seara! Am vândut un autoturism în luna ianuarie, cu promisiunea ca autoturismul va fi înmatriculat. Am făcut actul de vanzare-cumpărare, masina, ... (vezi toată discuția)
Cum radiez masina. Imparatul Imparatul Am vandut o masina, am scos-o de la primarie, am facut acte de vanzare cumparare. Noul proprietar nu a inmatriculat-o pe numele lui si mi-a venit mie amenda de ... (vezi toată discuția)