Buna seara, va rog mult sa ma ajutati cu lamurirea a 2 aspecte extrem de urgente : am primit in data de 21.06.2016 incheierea civila privind incuvintarea executarii silite si infiintarea popririi de la executor :
1. Am termen 5 zile ca sa fac contestatia la executare, iar a 5 zi este sambata, este tarziu daca o depun luni in 27.06.2016?
2. Cererea de executare silita a fost inaintata executorului :,, de subscrisa -Firma de recuperare Kredit....prin Avocat …( Cabinet individual avocatura) pot sa invoc in contestatia la executare faptul ca firma de recuperare nu a fost legal reprezentata, conf. art.84.CPC si sa solicit anularea actelor de executare silita ? In sensul ca nu a fost reprezentata de proprii juristi conf. Decizia 9/2016 ICCJ? Va multumesc foarte mult
Multumesc pentru lamuriri, dar acum sunt chiar in ceata.
In data de 21.06.2016, am primit prin posta :
-Instiintarea privind infiintarea popririi,
- Incheierea civila de incuvintare a executarii de la Judecatorie
- Incheierea BEJ privind stabilirea chelt de excecutare cu drept de contestare 5 zile
Am depus azi, Contestatie la executare silita , prin care am solicitat anularea tuturor formelor de executare intocmite in dosarul de executare nr...invocand prescriptia (art.705 NCPC)
Am gresit?
Proprire salariu
Tisha89
Azi am primit mail de la ING, Banca la care am salariu, ca am o proprire de la un execuție judecătoresc în valoare de 6000 lei. În trecut am avut un card ... (vezi toată discuția)