Justitiarul711 
	    	Utilizator

Justitiarul711 
	    	Utilizator	    

zehra123456 
	    	Utilizator

zehra123456 
	    	Utilizator	    

Justitiarul711 
	    	Utilizator

Justitiarul711 
	    	Utilizator	    

zehra123456 
	    	Utilizator

zehra123456 
	    	Utilizator	    

Justitiarul711 
	    	Utilizator

Justitiarul711 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 zehra123456	                   

sınt cetatean roman si sint casatorita cu cetatatean turk locuiesc de 17 ani in turcia am doi copii şi sint si cetean turc in acelaş timp intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
	                    zehra123456	                   

sınt cetatean roman si sint casatorita cu cetatatean turk locuiesc de 17 ani in turcia am doi copii şi sint si cetean turc in acelaş timp intrebarea mea ... (vezi toată discuția)

aleksandri	                   

La dobandirea cetateniei turce, fie iti schimbi numele cu unul turcesc, fie ti-l pastrezi. in cazul meu, il pastrez, doar ca X nu exista in alfabetul turcesc, ... (vezi toată discuția)
	                    aleksandri	                   

La dobandirea cetateniei turce, fie iti schimbi numele cu unul turcesc, fie ti-l pastrezi. in cazul meu, il pastrez, doar ca X nu exista in alfabetul turcesc, ... (vezi toată discuția)

Alexandru catalin Gaidau	                   

buna ziua,ma iertati ca va deranjez am nevoie de niste sfaturi in urmatoarea situatie.Un cet roman s-a casatorit in turcia,a divortat si acum s-a intors in ... (vezi toată discuția)
	                    Alexandru catalin Gaidau	                   

buna ziua,ma iertati ca va deranjez am nevoie de niste sfaturi in urmatoarea situatie.Un cet roman s-a casatorit in turcia,a divortat si acum s-a intors in ... (vezi toată discuția)