Samoila Georgeta P.F.A. 
	    	Consultant resurse umane

Samoila Georgeta P.F.A. 
	    	Consultant resurse umane	    

Leonard998 
	    	Utilizator

Leonard998 
	    	Utilizator	    

sonika 
	    	Utilizator

sonika 
	    	Utilizator	    

Va rog sa-mi spune-ti ce cod CAEN va trebuie ?
In ce conditi cumparati licenta ? persoana respectiva ce conditii trebuie sa indeplineasca ?
Am gasit pe internet ca programele mai bine spus software-ul cu sursă deschisă sunt programe (software) dezvoltate de către o comunitate, de către o companie sau de către o persoană şi oferite spre folosire sub o licenţă liberă, care garantează accesul tuturor utilizatorilor la codul-sursă.
~ final discuție ~
 dobre_dani	                   

Autorul unei aplicatii software isi poate rezerva toate drepturile de autor (proprietary license) daca codul sursa ii apartine in totalitate. Totusi, in ... (vezi toată discuția)
	                    dobre_dani	                   

Autorul unei aplicatii software isi poate rezerva toate drepturile de autor (proprietary license) daca codul sursa ii apartine in totalitate. Totusi, in ... (vezi toată discuția)

codepointer	                   

Buna ziua,
Sunt absolvent de drept si de informatica si ma gandesc sa ma specializez in domeniul licentelor software. In prezent lucrez ca si programator si ... (vezi toată discuția)
	                    codepointer	                   

Buna ziua,
Sunt absolvent de drept si de informatica si ma gandesc sa ma specializez in domeniul licentelor software. In prezent lucrez ca si programator si ... (vezi toată discuția)

ionut1388	                   

Buna ziua. Persoana fizica autorizata cu codul CAEN 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet doresc sa imi \"vand\" ... (vezi toată discuția)
	                    ionut1388	                   

Buna ziua. Persoana fizica autorizata cu codul CAEN 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet doresc sa imi \"vand\" ... (vezi toată discuția)