avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Reabilitare conducte apa rece pe fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Reabilitare conducte apa rece pe fonduri europene

S-a inceput reabilitarea conductelor de apa rece la BLOCURILE din ....................Desi dupa titlu era vorba de toate blocurile, unele au fost sarite. Si cum la noi nu plateste nimeni pt ceea ce se greseste, noi suntem buni de plata, pt ca vrem contorizare la nivel de scara (sunt 3 scari), iar societatea a raspuns ca se poate numai pe banii nostri, pe care nu-i avem. AM INTELES POZITIA LOR, DAR CEEA CE NU POT INTELEGE ESTE CA DE CE LA BLOCURILE PRINSE IN ACEST PROGRAM SE MONTEAZA ACESTE APOMETRE CHIAR DACA NU SUNT NECESARE, APARTAMENTELE AVAND CONTORIZARE INDIVIDUALA, PLATINDU-SI CONSUMUL PE FACTURA INDIVIDUALA. Unde pot seziza aceste crase abuzuri de cheltuire fara rost a fondurilor europene?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:01, 27 Iunie 2016
Puteti sesiza Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF care este instituţia de contact cu Oficiul European de Luptă Antifraudă – OLAF din cadrul Comisiei Europene şi de coordonator al luptei antifraudă.

DLAF îndeplineşte următoarele funcţii:
a) funcţia de coordonare a luptei antifraudă, în scopul asigurării unei protecţii efective şi echivalente a intereselor financiare ale Uniunii Europene în România;
b) funcţia de control, în scopul identificării de nereguli, fraude şi alte activităţi ilicite ce aduc atingere intereselor financiare ale Uniunii Europene în România;

În realizarea funcţiilor sale, DLAF îndeplineşte următoarele atribuţii principale:

b) efectuează sau coordonează acţiuni de control în vederea identificării neregulilor, fraudelor şi altor activităţi ilicite în legătură cu gestionarea, obţinerea şi utilizarea fondurilor europene şi a celor de cofinanţare aferente, precum şi a oricăror altor fonduri ce intră în sfera intereselor financiare ale Uniunii Europene, inclusiv a împrumuturilor şi garanţiilor acordate de Banca Europeană de Investiţii;

Pentru a trimite o sesizare la DLAF trimiteţi sesiza dumneavoastră pe email la adresa

contact.dlaf@antifrauda.gov.ro

sau folosind acest formularul de la linkul de mai jos
[ link extern ] /


[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere actiune pretentii zahsor zahsor Cum trebuie procedat pentru a deschide actiune in pretentii peroana fizica ? Este nevoie de un formular special ? Este vorba despre o persoana care mi-a ... (vezi toată discuția)
Autoritatea nationala antifrauda natasucaosmin natasucaosmin Cu o rugaminte, la ce perioada poti fi verificat de aceasta autoritate nou infiintata, ca si firma? Unde as putea vedea ce conditii trebuie indeplinite pentru ... (vezi toată discuția)
Sesizare frauda fonduri europene cerasela33 cerasela33 buna ziua:doresc sa ma informeze si pe mine cineva,daca pot face o sesizare la uniunea europeana in legatura,cu fraudarea de fonduri europene,si daca e posibil ... (vezi toată discuția)