Cristina Paisa 
	    	Avocat

Cristina Paisa 
	    	Avocat	    

Cristian Mazilu 
	    	Consultant credite si finantari

Cristian Mazilu 
	    	Consultant credite si finantari	    

~ final discuție ~
 DanstP	                   

Buna seara tuturor.
Rog un sfat.
Pe scurt: iulie 2007 am contractat un credit de la o banca. Februarie 2008 doresc sa rambursez anticipat creditul, iar ... (vezi toată discuția)
	                    DanstP	                   

Buna seara tuturor.
Rog un sfat.
Pe scurt: iulie 2007 am contractat un credit de la o banca. Februarie 2008 doresc sa rambursez anticipat creditul, iar ... (vezi toată discuția)

manuel26	                   

Art. 269. [răspunderea angajatorului; acţiunea în regres]
(1) Angajatorul este obligat, în temeiul normelor şi principiilor răspunderii civile ... (vezi toată discuția)
	                    manuel26	                   

Art. 269. [răspunderea angajatorului; acţiunea în regres]
(1) Angajatorul este obligat, în temeiul normelor şi principiilor răspunderii civile ... (vezi toată discuția)

dana tudor	                   

as dori din partea dv cateva lamuriri si anume ;in 2006 am contractat un credit de nevoi personale pt o operatie pe care nu am reusit sa-l mai achit si ... (vezi toată discuția)
	                    dana tudor	                   

as dori din partea dv cateva lamuriri si anume ;in 2006 am contractat un credit de nevoi personale pt o operatie pe care nu am reusit sa-l mai achit si ... (vezi toată discuția)