avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chitante neintregistrate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chitante neintregistrate

buna ziua, am primit acum in iunie , dupa ce s-a tras balanta..adica pe 27.06.2016 2 chitante de la rds, una pe aprilie si una pe mai cu 2 plati. cum pot fi inregistrate? mentionez ca facturile sunt inregistrate..platile insa nu

MA AJUTA SI PE MINE CINEVA?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iunie 2016
maria_corina29, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:17, 29 Iunie 2016
faceti decont pe numele persoanei care a platit chitantele
Le inregistrati in contabilitate in aceasta luna si astfel se va scadea din soldul la contul furnizori, acolo unde aveti deja inregistrate facturile, asa cum scrieti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cu card magdabarbu magdabarbu Administratorul firmei a platit cu cardul personal 2 facturi de la furnizori si raman in contabilitate cu sold ca si cand ar fi fost neachitate.In extrasul de ... (vezi toată discuția)
Factura neinregistrata in contabilitate Silvia Dumitru Silvia Dumitru Am o factura de furnizor din iunie 2010 platita in iunie dar am uitat sa o inregistrez in contabilitate (in jurnalul de cumparari).Cum procedez cu ... (vezi toată discuția)
Reglare fisa de furnizori-clienti ioana b ioana b cum pot regla fisa de furnizor-client al unei firme X?daca soldul la clienti e cu "-" iar la furnizori e cu "+" (vezi toată discuția)