Am sa raspund cum au decurs lucrurile :
- In mai 2015 asociatia a fost data in judecata de un proprietar , in martie 2016 s a dat o hotarare in care acesata a castigat iar asociatia trebuie sa plateasca si cheltuieli de judecata , vazand ca au pierdut procesul , cei din asociatie au facut apel adica au mai platit niste bani onorariu avocatului .
In total pana in momentul de fata asociatia a cheltuit pe cele 2 onorarii 2000 lei plus cheltuielile de judecata inca vreo 600 lei .
De aceea am intrebat cum se justifica acei bani luati din casa , adica au fost platiti de casier prin chitanta avocatului , nu stiu daca este bine sa se umble la fondul de rulment .
Oricum eu va multumesc .
Ce sa zic, este acelasi lucru: asociatia a facut niste cheltuieli, procesul s-a terminat prost, iar sumele trebuiesc repartizate pe lista de plata prop. cu cpi. Ce atata filozofie? Ca de unde s-au luat banii, ca bla, bla...
Faza ar putea interpreta si altfel, insa deocamdata impricinatul este as. prop. care trebuie sa plateasca omului cheltuielile de judecata. Ei, discutabil ar fi, cine a gresit din cadrul as. prop. si eventual de la acel cineva sa se recupereze banutzii. Treaba interna...
Domnule Adam Grecu , cine sa fie persoana sau persoanele la care faceti referire " cine a gresit " pai cine ar putea fi decat presedintele ca solicitarea se face la acesta si com. executiv , dar intrebarea care se pune :
- cum se vor recupera acesti banutzi ? ce ati dorit sa spuneti cu " treaba interna " asta pentru ca tot ati pus punctul pe " i"
Mai deschid o noua discutie unde va rog sa va spune ti punctul de vedere si asta datorita faptului ca am lipsit mai mult timp si in asociatie sau intamplat multe .
Inca odata multumesc .
Nu exista temei legal pentru plata unui avocat. Presedintele reprezinta legal asociatia de proprietari, inclusiv in actiuni in instanta,conform art.31 din L.230/2007 si care este remunerat conf. art.32 din L.230/2007. Acesta are obligatia sa cunoasca legea 2230/2007 si H.G. 1588/2007. Si are obligatia sa urmareasca aplicarea.
Se baga la rubrica Cheltuieli administrative.Am avut procese si asa am bagat chitantele avocatilor.Cheltuielile admin sunt pe cota parte indiviza...deci toata lumea suporta.