avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita dupa aproximativ 6-7 ani
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita dupa aproximativ 6-7 ani

Buna seara , va deranjez in legatura cu un subiect mai delicat . am avut niste credite de consum , adica achizitionare bunuri de la cetelem , si un credit la ING Bank in anii 2007-2008 , la care noi am platit rate in jur de 2 ani , mai mult sau mai putin dar nu mai stim exact, dar undeva prin 2009 sau 2010 stiu ca am incetat platile din cauza unor probleme familiale si datorita imposibilitatilor, si tot din cauza unui credit ni s-a luat casa, din anul 2011 de cand ni s-a luat casa au trecut 5 ani deja de cand nu mai stam la acea adresa si nici o banca sau celelalte institutii nu ne-a executat silit pentru nici o datorie , iar acum dupa atatia ani, saptamana trecuta cat si astazi m-am trezit cu 4 plicuri in total de la un executor judecatoresc in care ne notifica ca ne executa silit cu poprire pe salariul sotului in cota de 1/3 din venitul lunar in fiecare din acele notificari, pentru aceste credite , dar care mai zice el in acele notificari de poprire ca vazand incheierea din data de .... pronuntata de judecatoria XXXX prin care s-a incuviintat executarea silita, problema este ca am verificat si pe portalul instantelor de judecata acest lucru si aceste date nu le gasesc nicaieri ca ar fi fost dat in judecata sotul , in mod sigur au trecut 6-7 ani si nimeni nu a facut nimic, nu trebuia sa se prescrie aceste datorii ? am sa va rog daca sunteti in domeniu sa ma ajutati sa fac contestatie la executare pentru ca nu stiu cum sa o formulam ,si daca putem formula contestatie la toate 4 instiintari de executare silita, fiind vorba de acelasi executor si aceeasi firma de recuperari creante EOS KSI, care a cumparat contractele de credit ale sotului de la banci, si cum trebuie sa formulam sau ce trebuie facut ca sa nu platim taxele de timbru judiciar pentru ca sotul are un salariu de 900 lei brut si traim 5 persoane din acest salariu, plus ca ne mai vine peste 2 luni inca un copil, va rog sa ma ajutati , mai avem termen de contestare a executarii o saptamana pentru ca una deja a trecut, si daca sunteti in domeniu va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce sa fac sau sa imi trimiteti dvs datele care trebuie sa le scriu in contestatia la executarea silita impotriva executorului judecatoresc pentru ca simt ca innebunesc , nu stim ce sa facem si incotro sa o luam. nu stiu ce detalii sa va mai dau sau ce sa va mai spun ca sa ma intelegeti ca nu mai stiu de mine, in ultimul timp nu mai pot dormi noptile si imi este si foarte rau, fiindu-mi frica sa nu pierd sarcina din cauza stresului provocat de acest executor care ne trimite plicuri intr-una, va multumesc din suflet si va rog daca este sa imi scrieti la adresa de email doriana.doriana83@yahoo.com ce detalii sa va mai dau ca sa ma ajutati o seara buna va doresc si ma puteti contacta la orice ora. Va multumesc anticipat din tot sufletul.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iunie 2016
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: doriana83 , utilizator 10:11, 8 Iulie 2016
Soluția 1, soțul intră în concediu îngrijire copil, 2 ani scăpați de executpr, indemnizația nu se poprește/ Soluția 2, contestație la executare, invocați perimarea sau/și prescripția.
multumesc pentru raspuns ,am luat legatura cu cineva care se va ocupa de cazul nostru. o zi cat mai frumoasa .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datoria mea este exigibila sau nu? Lia T. Lia T. Raiffeisen Bank S.A. a cesionat creanta (datoria mea catre banca, aferenta unui contract de credit) la data de 27.10.2011, catre EOS KSI Romania S.R.L. EOS ... (vezi toată discuția)
Executare pe credit cetelem din 2006 acum la eos ksi în 2022 tonyadyp tonyadyp Bună ziua. Am un credit din 2006 CETELEM pe care la un moment dat nu am mai avut posibilitatea sa il plătesc. Compania a început procedurile de recuperare a ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexandra_robu90 alexandra_robu90 Buna .incep prin a-mi cere scuze de deranj dar am avut parte de o mare si neplacuta surpriza din partea celor de la EOS KSI si totodata a celor de la ... (vezi toată discuția)