avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcul concediu medical
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcul concediu medical

buna ziua,
Am o angajata care are ca vechime la actualul loc de munca 5 luni si a intrat in concediu cod 08 sarcina si lauzie. A ost angajata in primele 3 luni cu 2 ore (263 lei*3luni), apoi o luna cu 8 ore ( 1050lei * 1luna) si in ultima luna inainte de CM cu 1250 lei. Cand introduc concediul in ciel imi da o atentionare ca are numai 5 luni lucrate si imi face media in functie de ele. Este corect? sau mai trebuie sa tin cont de luna a sasea prin introducerea luni de la vechiul angajator? Mentionez ca a avut o pauza intre servicii de 3 luni. Exista o baza minima de rest de plata in cazu lunii cu CM pentru 21 de zile ( toata luna). Imi da un rest de plata de 422? E coresct? Multumesc foarte mult

Alte discuții în legătură

Eroare d 112 patrician patrician Buna ziua, Va rog mult de tot....sunt pentru prima data pus in fata faptului de a completa D112 ...sectiunea B / Concedii medicale. Caz concret : Un angajat ... (vezi toată discuția)
Venitul corect pt concediu medical roxana1 roxana1 am si eu o rugaminte daca ma moate ajuta cineva sa imi calculeze exact cat ar trebui sa iau pe luna septembrie in care am fost in medical toata luna cu codul ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Stefanaana Stefanaana Buna ziua! Sunt insarcinata si am intrat in concediu medical din 18.07.2016 - 07.09.2016 boala obisnuita cod 01, din 08.09.2016 am intrat in prenatal cod 08. ... (vezi toată discuția)