avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dare in plata - procura
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dare in plata - procura

Buna ziua, ma puteti ajuta cu un model de procura pentru a mandata/imputernici o alta persona sa ma reprezinte in toate aspectele ce tin de procedura de dare in plata a unui imobil dobandit prin credit ipotecar? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Nela2002 , utilizator 18:34, 1 Iulie 2016
Daca va duceti la notar si ii explicati pentru ce vreti sa lasati procura sigur va ajuta. E mai simplu si de obicei au model standard pentru o astfel de speta.
Mergeți la un notar.
Sunt inafara tarii si cei de la consulat vor sa vin cu documentul redactat, ei doar sa il autentifice. Nu stiu exact cum sa formulez partea referitoare la ce exact sa ma reprezinte: " mandatarul meu are puteri depline pentru ca, in numele meu si pentru mine sa ........" (cum ar trebui sa formulez in asa fel incat sa cuprinda absolut tot referitor la procedurile darii in plata a imobilului). Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copii davidclaudia davidclaudia buna ziua ,imi puteti spune va rog cum sa procedez pentru a imputernici pe cineva din tara sa-mi ridice alocatia copilului ,noi fiind in UK . (vezi toată discuția)
Procura de la asociat majoritar. cum fac ? peterstern peterstern intrebare scurta : X este asociat cu 70% intr-un SRL, Y are 30 % si este si administrator. X vrea sa plece din tara 3-5 ani si vrea sa-l imputerniceasca pe ... (vezi toată discuția)
Procura ptr echivalare diploma carmensita05 carmensita05 dc ma poate ajuta cineva in urmatoarea problema - am nevoie de un model de procura pentru echivalare (legalizare) diploma de studiu. (vezi toată discuția)