avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Fonduri suplimentare Prima Casa
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Fonduri suplimentare Prima Casa

Problema mea: am depus dosarul ptr Prima Casa la Banca Transilvania si chiar si dupa ce statul a suplimentat fondul cu 500 mil eu tot nu stiu nimic de stadiul dosarului, banca spunandu-mi ca ei nu stiu nimic oficial despre acesti bani. ce se intampla de ce nu primesc toate bancile acesti bani ? multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:51, 30 Iunie 2016
Raspunsul nu il puteti afla decat de la guvern.
Banca trebuie sa va dea un raspuns cu privire la stadiul dosarului dvs. functie de fondurile pe care le detine la momentul solicitarii creditului si nu de cele pe care este posibil sa le obtina suplimentar.
Banca nu crediteaza blana ursului din padure.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg 366 din 18.05. 2016 -prima casă patrichivaleria patrichivaleria Bună ziua! Hotărârea de Guvern 366 din 18.05. 2016 precizează suplimentarea fondurilor alocate anul acesta pentru Prima Casă, dar şi faptul că ... (vezi toată discuția)
Prima casa georgianaro georgianaro Buna ziua! Am platit rezervare ptr un ap.intr-un imobil care este in stadiul de proiect si care urmeaza sa obtina autorizatie de constructie in iulie 2016. ... (vezi toată discuția)
Antecontract si avans prima casa Finzi Finzi Buna ziua, Doresc sa achizitionez un apartament prin programul Prima Casa. Am primit preaprobarea financiara, juridica, am trecut de evaluare, acum sunt la ... (vezi toată discuția)