gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Ionela Bâc 
	    	Avocat

Ionela Bâc 
	    	Avocat	    

Ionela Bâc, Avocat
 Ionela Bâc, Avocat 	
			~ final discuție ~
 ciresicam9	                   

buna ziua, am 2 copii si sunt divortata , in vara anului trecut s a dat rezolutia sentintei definitiva si irevocabila ,stabilirea domicilului minorilor la ... (vezi toată discuția)
	                    ciresicam9	                   

buna ziua, am 2 copii si sunt divortata , in vara anului trecut s a dat rezolutia sentintei definitiva si irevocabila ,stabilirea domicilului minorilor la ... (vezi toată discuția)

danielamanea85	                   

buna ziua!
 am o nelamurire, si va rog sa ma ajutati sa o clarfic.
 doua persoane , momentan casatoriti, urmeaza sa divorteze. in aceasta casnicie sunt ... (vezi toată discuția)
	                    danielamanea85	                   

buna ziua!
 am o nelamurire, si va rog sa ma ajutati sa o clarfic.
 doua persoane , momentan casatoriti, urmeaza sa divorteze. in aceasta casnicie sunt ... (vezi toată discuția)

redspike200	                   

Buna ziua! Va rog, daca a-ti putea sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la situatia mea.Saptamana trecuta am avut ultima infatisare la divort in care ... (vezi toată discuția)
	                    redspike200	                   

Buna ziua! Va rog, daca a-ti putea sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la situatia mea.Saptamana trecuta am avut ultima infatisare la divort in care ... (vezi toată discuția)