avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Infiintare parcare cu plata
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Infiintare parcare cu plata

Buna ziua,

Detin un teren in Popesti Leordeni si as vrea sa-l fructific transformandu-l intr-o parcare cu plata pentru locuitorii din blocurile vecine care nu detin locuri de parcare. Acest teren este in spatele unui bloc nou construit in Popesti Leordeni cu acces din strada principala .
Imi puteti spune daca am nevoie de autorizatie pentru montarea unui sistem de supraveghere video si o bariera? Si bineninteles autorizatie de functionare.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: aionescu2010 , utilizator 08:14, 6 Martie 2017
Pentru a concretiza interesul dv,este necesar sa detineti un acord de principiu din partea asociatiei de proprietari,care eventual sa fie interesata
Dv ca persoana fizica nu puteti deveni proprietar se spatiu cu destinatia de parcare auto.
Eventual puteti incheia un contract de inchiriere pe diferite perioade de timp
Analizati responsabil in afara eventualului castig pecuniar care ar ramane duopa achitare obligatii fiscale si riscurile
Initial este necesar sa va interesati la serviciul urbanism din primarie care cunoaste cu precizie instalatiile din zona ,alimentarea cu utilitati
Serviciul urbanism din primarie va poate comunica procedura legala
pana la final ati realizat parcarea? am si eu o speta asemanatoare. Sub ce forma v-ati organizat? srl? pfa? cum platiti impozit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren extravilan pentru constructie annesis annesis Buna ziua, Doresc sa cumpar un teren extravilan de 500 mp, cu deschidere de 10 mp in Popesti Leordeni. Cum pot sa stiu daca voi obtine autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Cale de acces/drum de servitute Stefanlcs Stefanlcs Buna ziua,am si eu o intrebare in legatura cu un drum de servitute ,in cartea funciara este drum de acces cota parte de 18,22% din suprafata indiviza de 47 mp ... (vezi toată discuția)
documente necesare montare bariere pe proprietatea privata KGF77 KGF77 Buna ziua, locuiesc intr-un ansamblu rezidential si firma cu care dorim sa montam bariere de acces in complex ne solicita A C si acord cu privire la montarea ... (vezi toată discuția)