avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

Buna ziua.
O cunostinta a fost implicata intr.un accident auto, soldat cu victime. La prima vedere se pare ca e vina acestei persoane, deoarece a intrat pe contrasens, ea fiind la volan. Accidentul a fost frontal, rezultand rani destul de grave, mai ales ca in cealalta masina erau persoane in plus, acestea fiind in starea cea mai grava. O parte dintre cei accidentati au fost externati, o parte inca nu. Care sunt demersurile in aceasta situatie? Urmeaza audieri la politie, banuiesc ca are nevoie de un avocat inainte de a da declaratii?! Mentionez ca nu incearca sa se disculpe in vreun fel, nu stie cum sa procedeze.
Cel mai recent răspuns: Marian Bucur , Avocat 13:28, 3 Iulie 2016
De preferat e să își angajeze un apărător! Da, urmează si audieri!

"Mentionez ca nu incearca sa se disculpe in vreun fel, nu stie cum sa procedeze.:" cred ca ar trebui să vorbiți cu un avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu 3 morti Bechir Daniel Bechir Daniel Buna ziua In data de 31.12.2009 a avut loc un accident rutier in care au fost implicate 4 masini. Accidentul s-a soldatul cu moartea unei intregi ... (vezi toată discuția)
Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu 2 victime ... myaydastore2 myaydastore2 Am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu 2 victime ranite si duse la spital, 3 masini in total. Cele 2 victime au stat la spital o saptamana, maxim ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu o victima colaterala poeluci poeluci Buna ziua, Luna trecuta am avut un accident, un autoturism a taiat curba si a intrat pe contrasens. Am tras de volan dreapta sa-l evit sa nu ma loveasca ... (vezi toată discuția)