avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 infiintare firma
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

infiintare firma

Intenționez să imi deschid o firma cu urmatoarele activitati: producere și comercializarea de produse handmade realizate personal ( și /sau achizitionate de la terți -eventual in regim de consignație) , reparatii ale acestora și bijuterii, consignație cu execepția bijuteriilor din metale prețioase. INTREBĂRI: Ce formă juridică este cea mai potrivită pentru toate activitățile descrise? Care sunt codurile CAEN pentru acestea?Care sunt documentele contabile pentru activitățile enumerate? Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Coduri caen vanzare produse handmade alisamon alisamon Doresc sa deschid un magazin in care sa vand exclusiv obiecte handmade .Aici ma refer la bijuterii, obiecte de decor , mobilier, haine , posete etc .Va rog sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d Simmmona Simmmona Buna ziua, intentionez sa-mi deschid un SRL-D urmand ca sa realizez urmatoarele obiecte de activitate: - productia de handmade si comercializarea cu ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru un pfa - handmade Ana1788 Ana1788 Aș vrea să valorific legal hobby-ul meu, urmând cea mai simpla varianta. Doresc sa ofer spre vânzare coronițe, agrafe, coliere, cercei și alte bijuterii ... (vezi toată discuția)