avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie magazin

Buna ziua,
In luna mai am achizitionat aprox 60 m de parchet dintr-un magazin din Brasov ce a fost montat de o firma autorizata in tot apartamentul.
Acum, la aprox 3 saptamani de la montaj parchetul in multe portiuni si-a schimbat coloarea - din alb in galben . Am facut sesizare la magazin, a venit un consultant la fata locului si a constatat intocmind si un proces verbal transmis ulterior catre producator . Am inteles ca producatorul are termen de 15 zile sa vina cu un raspuns/solutie .
Problema este ca parchetul a fost montat conform procedurilor anterior usilor.
Ma gandesc la solutii pentru remedierea problemei - daca producatorul spune - da - este produs defect din fabricatie si vi-l schimbam - cine imi acopera costurile de demontaj/montaj plus usile , plinta sau mobila care este data in comanda si urmeaza a fi montata - toate comandate dupa culoarea parchetului. Cat de departe se poate merge in acest caz cu o reclamatie - sau cum poate fi ea formulata- corect de la bun inceput pentru ca cei de la magazin si producatorul sa inteleaga care sunt pagubele produse si costurile dincolo de parchetul in sine .

Va multumesc,

Cu stima,
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2016
Bianca888, utilizator

Alte discuții în legătură

Produs defect în garanție - cine plătește costurile montarii produsului? ionutvd ionutvd Bună ziua, Lucrez la un magazin online de piese auto și avem următoarea speta: Un client a cumpărat un produs în valoare de 400 lei, iar montajul ... (vezi toată discuția)
Parchetarul mi-a distrus parchetul nou și nu mai vine să-l repare. nu avem contract pentru montaj și finisare, nu mai vin la lucru, nu răspund la telefon, ce ne sfătuiți? un_kopill un_kopill Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema care nu se mai rezolva de 2 luni. Am achizitionat un parchet din lemn masiv de la un magazin de specialitate. Am ... (vezi toată discuția)
Garantie automobil mirafarm mirafarm Buna ziua, Vă scriu in ideea ca cineva ma poate indruma in rezolvarea urmatoarei probleme: In luna februarie 2012 am achizitionat un autoturism de teren in ... (vezi toată discuția)