avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie Consilier Local
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie Consilier Local

Conform Legii 393/2004 privind Statutul alesilor locali, art 34 alin (2) arata ca : - * indemnizatia de sedinta pentru membrii consiliului local care participa la sedintele ordinare ale Consiliului si ale Comisiilor de specialitate, va fi in cuantum de pana la 5% din indemnizatia lunara a primarului. * -art 34 alin (3) arata ca : - * Nr. maxim de sedinte pt. care se poate acorda indemnizatia potrivit alin 2, este de o sedinta ordinara de consiliu si 1-2 sedinte de comisii de specialitate pe luna. Intrebarea mea este : - daca un consilier local are o indemnizatie de sedinta de 100 lei si el participa de exemplu in luna iunie la o sedinta ordinara de Consiliu local plus la inca 2 sedinte de comisie de specialitate unde a trebuit sa valideze unele proiecte de hotarari, are dreptul sa primeasca indemnizatia de 300 lei pentru cele 3 sedinte pe luna respectiva ?
Cel mai recent răspuns: flocanelu , utilizator 19:33, 4 Iulie 2016
Are dreptul sa primeasca indemnizatia de 300 lei pentru cele 3 sedinte pe luna respectiva.
Va multumesc.
Cu stima, Nelu Floca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizaþie de ºedinþã pentru consilieri flyanda2001 flyanda2001 Prefectura judetului a acţionat în instanţa un C.L. pentru că a considerat o hotarare ilegală de acordare a indemnizaţiei de şedinţă, pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie consilier local flocanelu flocanelu Aș dori daca se poate o lamurire mai exacta privind legislatia si calculul indemnizatiei de consilier local. Am inteles ca indemnizatia pentru o sedinta a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie consilieri locali aleko27 aleko27 Buna seara, Un consilier local face parte dintr-o comisie de specialitate, iar alt consilier local face parte din doua comisii de specialitate. ... (vezi toată discuția)