avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... foto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

foto

am probleme cu o clienta
dansa a platit ptr foto video in bucuresti 500 lei +50 lei transport
in pachet a avea inclus un album foto pret de factura acesta are 67 lei
in urma unor defectiuni anumite sau pierdut am discutat cu dansa revansadu-ma cu un albm cadou de aceeas valoare
surpriza ajunge primul album (stia dimensiunile de la bun inceput 15*20 cm)
nemultumita imi trimsese fix pozele pe care le vroia putine la numar asa ca am adaugat maxim 5-10 poze care nu le vroia circ scandal ca de ce ca persoanele respective nu le vroia acelas lucru la facut si cu filmarea taiat la maxim ca apar rudele sotului
pe scurt nemultumita vrea inapoi cei 550 lei + cheltuielile cu ursitoarele 400
eu am luat 550 din care 3 albume caci da pe primul lam refacut 250 lei plus benzina 100 lei deci mam ales cu nervi intinsi la maxim
ma ameninta cu plagere daca nu ii restitui 950 lei
sfat va rog

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu - imposibila uninvited66 uninvited66 Salut, Un prieten a venit in tara acum 1 an si 6 luni. A adus cu el o masina, un SAAB, din suedia, cu acte pe numele lui, primit acolo cadou. Nu a reusit sa ... (vezi toată discuția)
Accident rutier. vinovatul refuza sa predea rca-ul Cosmin Sibiceanu Cosmin Sibiceanu Buna seara, Am fost implicat intr-un accident rutier minor intr-un sens giratoriu. Pe scurt...eu eram intrat in sensul giratoriu cand la parasirea acestuia ... (vezi toată discuția)
Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)