avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Indemnizatie sedinta consilieri locali
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Indemnizatie sedinta consilieri locali

Cf Legii 393/2004 art 34 , indemnizatia va fi de pana la 5% din indemnizatia lunara a primarului pentru o sedinta ordinara , iar pt 1-2 sedinte la comisiile de specialitate se acorda separat ?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:32, 6 Iulie 2016
Da.
Articolul 34
..
(3) Numărul maxim de şedinţe pentru care se poate acorda indemnizaţia, potrivit alin. (2), este de o şedinţă ordinară de consiliu şi 1-2 şedinţe de comisii de specialitate pe lună.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizaþie de ºedinþã pentru consilieri flyanda2001 flyanda2001 Prefectura judetului a acţionat în instanţa un C.L. pentru că a considerat o hotarare ilegală de acordare a indemnizaţiei de şedinţă, pentru ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie consilier local flocanelu flocanelu Conform Legii 393/2004 privind Statutul alesilor locali, art 34 alin (2) arata ca : - * indemnizatia de sedinta pentru membrii consiliului local care participa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie consilieri locali aleko27 aleko27 Buna seara, Un consilier local face parte dintr-o comisie de specialitate, iar alt consilier local face parte din doua comisii de specialitate. ... (vezi toată discuția)