avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire Fond Funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire Fond Funciar

Buna ziua.
Am si eu o intrebare. Sunt mostenitoarea unui teren intravilan,pentru care am fost trecuta la despagubiri, intrucat Primaria nu poate sa-mi mai dea acel teren.Am trimis toate actele cerute de Comisia locala de fond funciar, mai putin schita amplasamentului terenului.Nu detin aceasta schita, iar parintii mei sunt decedati. Am facut cerere la registrul de cadastru al orasului, cat si la judet si mi s-a raspuns ca nici una din ele nu mai detin arhiva cu terenurile inscrise in titlurile de proprietate de la Reforma agrara din anul 1945.Tatal meu a fost inproprietarie cu acest teren la venirea lui de pe front din mosia expropriata de la Bethlen Ladislau.Comisia imi cere aceasta schita pe care nici ei nu o au.In afara Titlurilor de Proprietate, a certificatului de mostenitor si a adeverintei de la Arhivele Nationale nu am alte acte. Ce am de facut in cazul in care nu am aceea schita .Am arata amplasamentul terenului, nr. de lot dar nu stiu exact locul.
Va multumesc.
Felicia

Alte discuții în legătură

Legea 187/1945 reforma agrara bukinst bukinst Intrebare > O cerere de reconstituire a proprietatii funciare facuta de mostenitori la Legea 247/2005 poate prelua terenul agricol ce i-a fost luat autorului ... (vezi toată discuția)
Dosar de retrocedare, lipsa schita de amplasament Razvan Petrescu Razvan Petrescu Mentionez ca tatal meu detine printr-un certificat de mostenitor lasat de bunicii mei titluri de proprietate a unor terenuri intravilane in suprafata extrem de ... (vezi toată discuția)
nr.lege din 2014 legata de titlurile de proprietate din 45 C.Mari C.Mari Buna ziua! Matusa mea este urmasa unui veteran de război, care a fost improprietarit cu un teren la Reforma Agrară din 1945. In anul 2001, primarul comunei a ... (vezi toată discuția)