Dana85Tudor 
	    	Utilizator

Dana85Tudor 
	    	Utilizator	    

Dana85Tudor, utilizator
 Dana85Tudor, utilizator 	
			~ final discuție ~
 laura333	                   

Buna ziua!! Am si eu o nedumerie,daca ma puteti ajuta cu un sfat.
Eu confectinez haine si diverse accesorii pe care la vand ocazional. Vreau sa-mi infiintez ... (vezi toată discuția)
	                    laura333	                   

Buna ziua!! Am si eu o nedumerie,daca ma puteti ajuta cu un sfat.
Eu confectinez haine si diverse accesorii pe care la vand ocazional. Vreau sa-mi infiintez ... (vezi toată discuția)

nonamex	                   

Intentionez sa deschid un magazin de articole de pescuit sportiv. Ce imi recomandati sa fie? un srl sau un pfa? Pot cumva accesa fonduri nerambursabile pentru ... (vezi toată discuția)
	                    nonamex	                   

Intentionez sa deschid un magazin de articole de pescuit sportiv. Ce imi recomandati sa fie? un srl sau un pfa? Pot cumva accesa fonduri nerambursabile pentru ... (vezi toată discuția)

VIORICA MADALINA MANU	                   

Care forma de organizare a unei societati este mai avantajoasa din punctul de vedere al taxelor la infiintare (PFA/ SRL )? Pentru PFA mi se pare ca este mult ... (vezi toată discuția)
	                    VIORICA MADALINA MANU	                   

Care forma de organizare a unei societati este mai avantajoasa din punctul de vedere al taxelor la infiintare (PFA/ SRL )? Pentru PFA mi se pare ca este mult ... (vezi toată discuția)