avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce inseamna ca executarea e incheiata?
Discuție deschisă în Executare silită

Ce inseamna ca executarea e incheiata?

Ce inseamna va rog ca executorul judecatoresc constata executarea silita ce face obiectul prezentului dosar incheiata potrivit art. 371 5 lit. cod proc civila?
Cel mai recent răspuns: KLTM , utilizator 17:06, 5 Iulie 2016
Se refera la vechiul cod proc.civ. art.371indice 5 ,precizati care litera:a,b,c, sau d ptr.a va rspunde mai exact.
Ah, scuze domnule avocat, este litera C. Creditorul a renuntat la executare am vazut eu pe net insa... nu e asa.. Nu am primit absolut nimic de la creditor in acest sens. Nu mai inteleg nimic...Sunt in proces cu creditorul de contestatie la executare. Ce inseamna asta, pot folosi aceasta hartie in executare va rog? Multumesc!!!!
~ Conținut șters la cerere ~
Doamna avocata, multumesc foarte mult.
Ce se intampla in cazul acesta? Creditul a fost vandut de banca acestui recuperator, creditorul meu. Daca acesta a incheiat executarea, creditul ce se intampla cu el? Ei nu au executat nimic, de fapt, executarea e suspendata pe termen nelimitat pana termin un proces pe clauze abuzive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita carmen5152535 carmen5152535 Am fost executata silit in 2011 in urma unui credit ipotecar, iar acum in 2017 executorul mi a trimis Proces Verbal de Insolvabilitate cu închiderea dosarului ... (vezi toată discuția)
Restituirea titlului executoriu KLTM KLTM Executorul judecatoresc a intocmit un proces verbal in care scrie ca \"avand in vedere cererea creditorului prin care solicita restituirea titlului ... (vezi toată discuția)
Prescriere dosar executie mactotten mactotten in 2007 am luat un credit acum cateva zile mi a venit o comunicare de inchidere dosar in conformitate cu prevederile art 371 5 litera b . intreb mea este banca ... (vezi toată discuția)