avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie restanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie restanta

Buna ziua!
ce se poate face in calitate de proprietari de imobile avand in vedere urmatoarea situatie:
-administratorul a decedat,am platit facturile catre firma care se ocupa de furnizarea energiei termica,dar banii au disparut administratorul nu a virat banii catre firma.
acum firma vine si ne pune sa platim iarasi pt caldura desi noi avem chinte;
ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: merepere , utilizator 13:01, 7 Iulie 2016
daca doriti reluarea furnizarii utilitatilor, trebuie sa achitati datoriile restante. faptul ca dvs aveti chitante nu va ajuta cu nimic, daca administratorul nu a platit furnizorii si a bagat banii in buzunar
pt. datoriile restante furnizorii accepta esalonari, dar pt aceasta trebuie sa alegeti o conducere.
este un proces greu, pt ca cea mai urata treaba este lucrul cu oamenii, dar este singura solutie.
si actionarea in instanta a mostenitorilor administratorului ca sa mai puteti recupera ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea creantelor de la asociatiile de proprietari Romică Stoica Romică Stoica Cine ma poate ajuta cu un sfat, o ideie. Cum pot sa execut o asociatie de proprietari care nu vrea sa-si achite debitele.#-o#-o:(( (vezi toată discuția)
Datorii furnizor de agent termic cu sistarea furnizarii utilitatii s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am tot incercat sa gasesc un raspuns prin forum, si, desi sunt sigura ca subiectul nu este nici nou, nici unic, nu am gasit, asa ca o sa incerc sa ... (vezi toată discuția)
Presedintele asociatiei refuza semnarea cererii de sistare a energiei termice ken ken Compania de furnizare a energiei termice accepta sistarea furnizarii de agent termic in sezonul 2015-2016, sub conditia depunerii unei cereri semnate ... (vezi toată discuția)