avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte/autorizatii pentru infiintare firma de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte/autorizatii pentru infiintare firma de Deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

As dori sa stiu care sunt actele necesare pentru infiintarea unei firme de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, precum si daca este necesar urmarea unui curs de specialitate. Doresc sa deschid o astfel de firma. Multumesc

Alte discuții în legătură

Dezinsectie - deratizare - dezinfectie racu_d racu_d Se pot efectua in regie proprie , achizitionand substantele din magazine specializate si aplicate de administratorul societatii ? (vezi toată discuția)
Firma noua dyanap dyanap Buna ziua Cine imi poate spune si mie de ce este nevoie (la autorizatii ma refer) pt o firma de deratizare si desinsectie? care e codul CAEN? orice ... (vezi toată discuția)
Exclusivitate contract serviciu public vasile12 vasile12 Buna ziua, As vrea sa stiu daca PRIMARIA poate incheia un contract de exclusivitate cu o firma privind serviciul public de dezinsectie, dezinfectie, ... (vezi toată discuția)