avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale DEZINSECTIE - DERATIZARE - DEZINFECTIE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

DEZINSECTIE - DERATIZARE - DEZINFECTIE

Se pot efectua in regie proprie , achizitionand substantele din magazine specializate si aplicate de administratorul societatii ?
Cel mai recent răspuns: costy_ony , utilizator 21:03, 20 Aprilie 2013
Daca intrebarea dumneavoastra se refera la existenta vreunei legi care sa va impiedice sa dati cu Plotox pe la colturi raspunsul este negativ. Nu exista asa ceva privitor la substantele pe care le puteti procura din magazine fara autorizatii speciale.
Daca insa va referiti la dovada ca s-a facut dezinfectarea/dezinsectia dupa o inspectie sau un control care v-a impus astfel de masuri atunci e mai bine sa apelati la o firma specializata.
Pentru un magazin care comercializeaza carne si produse din carne " mezelarie" cat de des este necesar a se face deratizarea dar dezinsectia si dezinfectia?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma noua dyanap dyanap Buna ziua Cine imi poate spune si mie de ce este nevoie (la autorizatii ma refer) pt o firma de deratizare si desinsectie? care e codul CAEN? orice ... (vezi toată discuția)
Avize/autorizatii ptr. deschidere magazin (alimentar) calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Cine stie unde sa ma uit, unde este reglementata situatia aceasta: se deschide un magazin care comercializeaza produse alimentare, d[u]ar nimic ... (vezi toată discuția)
Autorizatii magazin mixt luciano55 luciano55 Buna Ziua am si eu o nelamurire, tocmai mi-am infiintat o firma, maine imi ese nr de la DGFP si fiscalizez casa si dau drumu la magazin! As dorii exact sa stiu ... (vezi toată discuția)